Waar koop je de perfect hanglamp?

Waar koop je de perfect hanglamp?

14-09-2019 Off By admin

Als je op zoek bent naar de perfecte hanglamp voor in jouw woonkamer of bijvoorbeeld boven de eettafel, dan ben je bij De Wondere Woonwereld aan het goede adres. Dit is een webshop met artikelen voor jou en je huis, waarbij het verhaal achter het design centraal staat. Je koopt er niet zomaar simpele ontwerpen die je op elke straathoek vindt, maar unieke designs van makers die met passie aan hun producten werken. Wondere Woonwereld vindt het belangrijk dat uniek design een verhaal heeft, en ze merken dat hun klanten het erg waarderen dat ze alleen de meest unieke designs in hun webshop verkopen. Als je van bijzondere objecten houdt en je zoekt om die reden een hanglamp die jou en jouw stijl goed vertegenwoordigt, dan zou je eens kunnen kijken in de online winkel van Wondere Woonwereld. Daar vind je namelijk alleen maar toffe producten voor in jouw huis, allemaal met een mooi verhaal. Producten die met passie en vakmanschap worden gemaakt, en waarmee jij iets heel bijzonders in huis haalt. 

Een design hanglamp met een verhaal

Iris en Martien, de oprichters van Wondere Woonwereld vonden het tijd voor verandering. Verandering in de manier waarop we naar woonproducten en de productie ervan kijken. Ze hebben de markt goed geobserveerd en zagen in steeds meer winkels exact dezelfde producten, ingekocht bij dezelfde producten wereldwijd. Deze producten moeten door de stijgende vraag en concurrentie steeds goedkoper worden gemaakt, waardoor zo’n hanglamp van steeds slechtere kwaliteit wordt. Dit vonden ze zonde, dus besloten ze een webshop te openen met alleen maar producten die met veel zorg en passie worden gemaakt. Bij hen shop je dus alleen die design hanglamp die jouw huis helemaal af maakt, en geen goedkoop namaak-exemplaar die je in elke goedkope woonwinkel tegenkomt. En dat zie je aan de kwaliteit van de lamp, maar ook aan het design en de details. Als je namelijk een goedkope hanglamp koopt dan is er bij de productie simpelweg geen budget voor mooie materialen en details, en dus zal de lamp niet alleen van slechtere kwaliteit zijn, maar zal ook de afwerking met minder zorg zijn gedaan, en dus minder strak ogen en bovendien sneller slijten.

Webshop met design accessoires

Leuk verhaal van Wondere Woonwereld, maar welke design accessoires koop je nu eigenlijk allemaal in hun webshop naast die bijzondere hanglamp met een goed verhaal? In hun webshop vind je onder andere de volgende items:

  • Meubels, zoals salontafels, stoelen en kasten
  • Wanddecoratie zoals klokken en luxe prints
  • Woonaccessoires zoals kussens, kaarsen en lampen
  • Keukenaccessoires zoals luxe servies

Bij Wondere Woonwereld shop je dus tegelijkertijd die luxe design hanglamp als allerlei andere toffe accessoires voor de inrichting van jouw huis. Als je ervoor kiest te winkelen bij Wondere Woonwereld krijg je een huis dat persoonlijkheid uitstraalt en dat vol staat met items met een verhaal, items die laten zien dat je gevoel voor stijl hebt en producten van goede kwaliteit waardeert. Een huis inrichten met Wondere Woonwereld is een waar genot voor het oog, waar je ook op de lange termijn nog veel plezier van hebt!

 wonderewoonwereld.nl/