Rauwe melk kopen

Rauwe melk kopen

25-08-2019 Off By admin

Toen ik jong was, ging ik vaak met mijn vader op pad om melk te kopen bij de boer. Mijn vader was altijd heel bewust met eten bezig en probeerde zo weinig mogelijk bewerkte producten te kopen. Wij woonden in een klein stadje en samen gingen wij vaak op de fiets op pad naar de boer. Onbewerkte melk is erg gezond, omdat er verschillende voedingsstoffen verloren gaan tijdens de fermentatie. Ik wilde laatst weer een rauwe melk kopen, maar kende geen boer in de buurt waar ik bij kon aankloppen. Ik vond de website van Raw Milk Company en bij dit bedrijf kon ik de melk kopen waar ik naar zocht. Mijn vader maakte vroeger vaak eten klaar met verse producten. Hij had een eigen moestuin en wij gingen bijvoorbeeld bij de boer langs, om verse melk te kopen. Met de verse melk, werd direct verschillende producten gemaakt, omdat je deze melk niet lang kan bewaren. Wij dronken vaak deze melk, of maakten er verschillende soorten puddingen van. De melk in de supermarkt is bewerkt, zodat de melk langer houdbaar is. Ik kocht zelf altijd deze melk, maar een tijdje geleden snakte ik naar de oude gerechten die mijn vader vroeger maakte. Ik wilde graag ergens rauwe melk kopen, maar dat kan je niet zomaar in de supermarkt doen. Ik las dat een supermarkt dit soort melk niet mag verkopen, dat is jammer, want verse melk is erg gezond. Ik woon niet meer in het zelfde stadje, dus ik kon niet snel langs bij een boer om rauwe melk te kopen. Ik wist niet eens of de boer daar nog woont en of hij mij de melk zou verkopen. Ik moest op zoek naar een andere oplossing en hoopte die online te vinden.

Rauwe melk kopen bij de Raw Milk Company

Toen ik online zocht naar een bedrijf om rauwe melk te kopen, kwam ik al snel de website van Raw Milk Company tegen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in producten die van rauwe melk gemaakt zijn en verkoopt producten aan diverse supermarkten in Nederland en Belgiƫ. Hun producten mogen wel in de supermarkt verkocht worden en zijn daarnaast ook nog eens erg gezond. Dit bedrijf heeft ook een eigen boerderijwinkel, waar de producten verkocht worden. Ik las dat ik bij deze winkel langs kon komen om rauwe melk te kopen en zag dat het niet ver weg was. Ik besloot om de volgende dag langs te gaan, om de winkel te bekijken.

Een prachtige winkel en mijn melk gevonden

De boerderijwinkel zag er prachtig uit en ik zag verschillende heerlijke producten. Ik besloot om verschillende van hun producten naast de rauwe melk te kopen. Zelf ging ik aan de slag met de melk en de oude recepten van mijn vader en heb daar erg van genoten, daarnaast waren de producten van dit bedrijf ook erg lekker. Ik kan Raw Milk Company aanraden om rauwe melk te kopen.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in producten van rauwe melk
  • Hun producten worden in veel supermarkten verkocht
  • Zij hebben een prachtige boerderijwinkel die je kan bezoeken
  • Ik heb erg genoten van hun producten