Opzoek naar een tweedehands magazijnstelling? Goedkope en hoogwaardige stellingen bij L.P. Petersen!

Opzoek naar een tweedehands magazijnstelling? Goedkope en hoogwaardige stellingen bij L.P. Petersen!

07-09-2019 Off By admin

Bent u opzoek naar een tweedehandse magazijnstelling? Dan bent u van harte welkom bij L.P. Petersen voor nieuwe & gebruikte stellingen. Heeft u een magazijn of grote opslaghal ter beschikking? Kies dan voor stellingen. Hiermee kunt u producten overzichtelijk, efficiënt en veilig laten opslaan voor transport. Wij van L.P. Petersen leveren al jaren stellingen. Bent u nog opzoek naar kwaliteit magazijnstellingen, maar wilt u geen hoofdprijs betalen? Dan is een tweedehands stelling de ideale uitkomst! U bent al snel tot wel 30% goedkoper uit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag via onze website gelijk een offerte aan voor uw stellingwensen. Ons gespecialiseerde team staat voor u klaar.

Tweedehands magazijnstelling L.P. Petersen

Magazijnstellingen zijn ideaal om te plaatsen in opslaghallen, maar waarom zou u specifiek voor gebruikte stellingen kiezen? Hiervoor hebben wij een aantal goede redenen. Het scheelt u allereerst flink in de aanschafkosten. Daarnaast is een hoge kwaliteit gewaarborgd. Elke stelling wordt namelijk nauwkeurig gecontroleerd op alle wettelijke eisen door een professionele keurmeester. Daarbij leveren wij ze direct uit voorraad bij u af. Zo hoeft u niet lang te wachten met het (her)inrichten van uw bedrijf. Wij begrijpen dat u ook benieuwd bent naar wat u van L.P. Petersen mag verwachten. Ons team bestaat uit gemotiveerde en vooruitstrevende professionals die elke opdracht met plezier uitvoeren en daarbij de beste kwaliteit voor u neerzetten. Ons bedrijf is geheel onafhankelijk van alle merken, waardoor wij diverse topmerken gelijk uit voorraad kunnen leveren. Eigen transport staat ter beschikking en daarbij monteren wij alle tweedehands magazijnstellingen voor u door heel Nederland. Ten slotte kunt u tevens bij ons terecht voor nieuwe of verhuur van stellingen.

Overzicht in het magazijn

Het doel is duidelijk: efficiëntie. U wilt snel orders kunnen verwerken en eenvoudig nieuwe pellets/producten opslaan. L.P. Petersen beschikt over een grote voorraad tweedehands magazijnstellingen. Aan de hand van uw beschikbare ruimte en capaciteit ontvangt u een ontwerp op maat. Hiervoor inspecteren wij vooraf zorgvuldig het pand. Daarbij kunt u bij ons vertrouwen op 100% onafhankelijk én eerlijk advies, aangezien wij volledig merkonafhankelijk zijn en het beste voor uw opslaghal of magazijn willen. Heeft u al stellingen, maar wilt u uitbreiden? Dat is zeker mogelijk. Zo kunt u eventueel klein beginnen en later wanneer de behoefte groeit, uitbreiden met meer stellingen. Zodra de stellingen zijn geplaatst, is het belangrijk om ze in goede conditie te houden. Beschadigingen kunnen namelijk de stabiliteit en draagkracht beïnvloeden. Wij komen uw tweedehands magazijnstelling daarom jaarlijks inspecteren indien gewenst. Voor de volledige service aan onderhoud, aanbod, inspectie en reparatie van stellingen kunt u dus terecht bij L.P. Petersen!

Voordelen tweedehands magazijnstellingen en servicemogelijkheden van L.P. Petersen:

  • Veel goedkoper in de aanschafkosten 
  • Hoge kwaliteit
  • Vooraf geïnspecteerd door een gecertificeerde keurmeester
  • Voldoen aan alle wettelijke eisen
  • Geheel merkonafhankelijk
  • Plaatsen en leveren door heel Nederland
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Vooraf ontwerp op maat 
  • Onderhoud, reparaties en inspectie services 
  • Nieuwe stellingen of verhuur is tevens mogelijk

Wilt u ook fors besparen op de aanschafkosten, maar wel investeren in betrouwbare tweedehands magazijnstellingen? Vraag dan gelijk een offerte aan via onze website of neem vrijblijvend contact op over alle (tweedehands) stellingmogelijkheden voor uw magazijn of opslag: lppetersen.nl!